Bild
Nästa artikel
Humorkalas på Sofiero Slott

Humorkalas på Sofiero Slott

SKÅNE

Sommarens fröjder har börjat basuneras ut och på populära Sofiero blir det humorkalas med många kända artister den 26 juni.

Flera av Sverige största komiker kommer till Sofiero slott i Helsingborg i sommar. Standup showen Humorkalaset gjorde succé på Dalhalla 2019 och 2020 ger de sig ut på miniturné med tre stopp. Den 26 juni intar de scenen på Sofiero.

Ensemblen bakom Humorkalaset består av ett tiotal artister från den svenska humoreliten. Under kvällen på Sofiero kommer det att bjudas på en storslagen show fylld med sketcher, standup och musik. Konferencierer för tillställningen är Petra Mede och Johanna Nordström. 

När landets stjärnkomiker anordnar Humorkalaset 2020 väljer de att hålla sin show i tre natursköna utomhusmiljöer. Förutom Sofiero kommer de även att besöka Naturscenen Skuleberget på Höga Kusten och Dalhalla i Rättvik, där konceptet hade premiär förra sommaren. 

I ensemblen på Sofiero medverkar David Batra, Nour El-refai, Babben Larsson, Thomas Järvheden, Özz Nûjen, Måns Möller, Marika Carlsson och Robin Paulsson. 

NÄR: 26 juni 2020 kl.19.30
VAR: Sofiero slott Helsingborg

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.