Bild
Nästa artikel
Hymer ordnar veteranträff i augusti

Hymer ordnar veteranträff i augusti

TYSKLAND

Den 12-13 augusti är det dags för alla som gillar gamla husvagnar och husbilar att bege sig till Bad Waldsee där Hymer ordnar en träff på planen framför museet.

Att det arkitektoniskt spektakulära Hymermuseumet har en sevärd samling med gamla fritidsfordon av alla upptänkliga fabrikat är tämligen välkänt men de ordnar därutöver ett antal evenemang med olika teman. Den 12-13 augusti är det dags för "summertime!" - Großes Oldtimer-Event", då hela området framför museet även det blir en levande utställning, eller som Hymer uttrycker det, en historisk campingplats.

Det är entusiaster från när och fjärran som visar upp äldre ekipage och det hör förstås till att även campingutrustningen som används är tidstypisk. Årets tema är "packa ner badbyxorna" och tanken är att de som ställer upp sina fordon där i år ska ha med sig det som användes vid stranden.

Hymer ordnar dessutom med ett härligt program från det evenemanget startar klockan 10 till stängningen klockan 18, party med live-musik på lördagkvällen och framför museets entré ordnas det under hela evenemanget med grillat för de som vill fylla magen med tyska specialiteter. Program

Det kostar inget extra att besöka utställningen, den vanliga inträdesbiljetten till museet gäller och lördagskvällens party är kostnadsfritt.

Var?

Bad Waldsee ligger i sydvästra Tyskland bland massor av intressanta och besöksvärda platser.

Det finns en centralt placerad ställplats med GPS: N47° 54´ 50", E9° 45´ 38"

I rimlig närhet finns dessutom flera campingplatser för dig med husvagn.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.