Bild
Nästa artikel
Lisebergs jul öppnar på fredag

Lisebergs jul öppnar på fredag

VÄSTRA GÖTALAND

Under julen förvandlas Liseberg och en rad andra platser till ett glittrande sagoland! Bland bodar som badar i juleljus hittar du från den 18 november en traditionell julmarknad.

Alldeles innanför huvudentréns grindar hälsar snögubbarna dig välkommen och längre in tar isbanan vid men inget är så härligt som ett gnistrande snötäcke mot de juldekorerade bodarna!
 
Varför inte strosa runt och njuta av en julmarknad från förr runt Storgatan? I julsmyckade stadskvarter känns dofterna av nygjorda knäckäpplen, varm choklad och glögg lite extra mysiga. Stanna och lyssna när den lilla kören stämmer upp i en älskad julsång kring den mäktiga julgranen på torgets mitt.

Bodarna bjuder på klappjakt i skenet av miljoner juleljus, där kan du få upp värmen i vintervakna karuseller, hälsa på i Kaninlandet, gå på spännande skattjakt i Medeltidsbyn och låta barnen lämna sin önskelista till självaste Tomtefar. Och missa inte Nötknäpparen, en gnistrande vacker isbalett.

Jul på Liseberg öppnar upp portarna den 18e november och här hittar du deras hemsida!

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.