Bild
Nästa artikel

Restips: Antikmarknad i Wadköping

ÖREBRO

Söndagen den 11 maj kl. 11–17 är det Antik- och kuriosamarknad i Wadköping. Varför inte fynda bland allmogeföremål, glas och porslin.

Auktionsfirman Lauritz.com ger gratis föremålsvärdering, Nerikes fordonshistoriker visar sina veteranbilar och Sällskapet Gamla Örebro visar bildspel.

I maj 1999 arrangerades den första Antik- och kuriosamarknaden i friluftsmuseet Wadköping. Sedan dess har man kunnat hitta allmogeföremål, porslin, burkar och mycket mer på denna välbesökta marknad med försäljare från hela Mellansverige.

  • Föremålsvärdering av Lauritz.com i Teaterladan kl. 11–17. Vad är ditt föremål värt? Hur gammalt är det? Ta med det till Teaterladan så får du en gratis värdering av auktionsfirman Lauritz.com.
  • Nerikes fordonshistoriker visar veteranbilar mellan kl. 11–14 på Cajsa Wargs torg.
  • Sällskapet Gamla Örebro visar bildspel från Örebro under hela marknaden i Wadköpingsrummet. Här visas både stillbilder och gamla filmer mellan kl. 11–17. Plats: Wadköpingsrummet, Skepparegården. (ingång från tybergs gränd). Fri entré.
Var?

I centrala Örebro bortom Stadsparken vid Svartåns strand hittar du friluftsmuseet Wadköping

GPS: N59°16'19", E15°13'56"

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.