Bild
Nästa artikel
Restips: Smålands kulturfestival

Restips: Smålands kulturfestival

EVENEMANG

På torsdag öppnas dörrarna på nytt för Smålands Kulturfestival. Sju kommuner och fyra dagar fylls med musik, litteratur, teater, konst, design, gastronomi och hantverk för alla åldrar.

Vill du ha någonstans att åka så här i den mörka årstiden så finns Smålands kulturfestival som ett spännande alternativ när cirka 70 gränsöverskridande kulturarrangemang kliver in i unika och spännande miljöer. Detta utspridda arrangemang passar oss med mobit boende utmärkt och vad som tilltalar var och en är nog lättast att titta i programmet för att lista ut.

Bland artisterna märks Stina Ekblad, Musica Vitae, Dick Harrison, Mats Bergström, Malinda Damgaard, Petter Berndalen och många flera.

– Smålands Kulturfestival är en stor tillgång, säger Lena Stävmo, VD på Destination Småland. Vi behöver en starkt lysande stjärna i höstmörkret mellan sommaraktiviteter och julstämning.

Med perfekt timing och förra veckans försäljning av Wallace Hartleys mytomspunna fiol i färskt minne, passar det bra att både både Titanicforskaren Claes-Göran Wetterholm och ensemblen från filmen Titanic "I Salonisti" gästar Smålands Kulturfestival. Man belyser smålänningens väg västerut i ett program där salongsmusiken från övre däck möter Vilhelm Moberg och Utvandrarna på undre däck.

All information om evenemanget hittar du här.

Taggar: Evenemang, Hem
Restips: Smålands kulturfestival

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.