Bild
Nästa artikel

Restips: Vårrunda i Kinnekulle 3-4 maj

VÄSTERGÖTLAND

Nu är det dags igen för Vårrundan på Kinnekulle. För många har det blivit tradition att ”Vårrunda” på Kinnekulle första helgen i maj.

För den som ännu inte har upptäckt Vårrundan Kinnekulle kan evenemanget enklast beskrivas som ett ”öppet hus” kring Kinnekullebygden med något för alla intressen. Här finns ett stort utbud av gallerier, konst- och hantverksutställningar, butiker, caféer och restauranger. Dessutom arrangeras det aktiviteter på många platser med bland annat guidningar, bakning, prova på drejning och tornerspel. Vårrundans lördagkväll avrundas av en konsert med Abalone Dots i Hangelösa kyrka.

Det är i år fler utställare än någonsin och bland årets 95 aktörer finns många nyheter, med allt från Ell-slöjd med exklusiva odlingslådor av kalkstensskivor till Manzana med möbler och accessoarer till hus och hem. Ett flertal caféer och restauranger finner du också som har öppet på kullen.

Var?

Lämplig utgångspunkt kan vara Österplana kyrka som du hittar strax norr om Götene, där väg 44 ansluter till E20. Kör ungefär halvvägs till Hällekis.

GPS: N58°34'26", E13°25'44"

Här hittar du arrangörens program.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.