Bild
Nästa artikel

Roy och Roger och Macken på Lorensberg

NÖJEN

Finns det någon människa som inte drar på munnen åt Galenskaparnas succé Macken? Nu kan du återuppleva Man ska ha husvagn och karaktärerna när Roy och Roger öppnar sin anrika bilverkstad på Lorensbergs­teatern.

Macken fyller trettio, Lorensbergsteatern hundra jämt och på teaterns födelsedag idag startar de hundra föreställningarna av Roy och Rogers legendariska TV-serie. Den här gången hålls de på teaterscenen där de klassiska nummer som gjorde Macken till en hit av episka mått ute i stugorna kan återupplevas. Ensembeln lovar att följa den ursprungliga versionen så långt som möjligt även om musikalen säkert kommer att ha sina överraskningar.

Intresset att se föreställningen går inte av för hackor, en stor del av biljetterna fram till den 27 maj 2017 är redan sålda. Motsvarande popularitet åtnjöt de sex avsnitten i TV-serien när de sändes hösten 1986 och ledde till att Galenskaparna och After Shaves fick sitt genombrott. Sista avsnittet sågs av nästan varannan svensk, 3,6 miljoner tittare!

Redan nu kan du klicka på videon och lyssna på Man ska ha husvagn från Allsång på Skansen (2011).

Här hittar du Lorensbergsteaterns sida med biljettbokning!

Fakta

Medverkande: Knut Agnred, Anders Eriksson, Claes Eriksson, Per Fritzell, Jan Rippe, Lasse Beischer och Charlott Strandberg.

Musiken spelas av Den Ofattbara Orkestern XL under ledning av Anders Ekdahl.

Du kommer bland annat att få höra Frottéfilten, Truckdriving song, Konfirmationspresenten, Det är vattenpumpen, Gerd, Man ska ha Husvagn och Har du gått din sista mil? Att temalåten Macken är med räknas som en självklarhet.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.