Bild
Nästa artikel

Skrattfest i Sunne med ståupp-komiker

VÄRMLAND

Den 3 augusti är det dags för en rejäl skrattfest, Humorkväll i parken, på Rottneros Park i Sunne när Thomas Petterson, Babben Larsson och Kjell-Åke i Myra bjuder på en helkväll. 

- Det är fantastiskt kul att kunna erbjuda den värmländska publiken två av Sveriges absolut populäraste komiker tillsammans på samma scen som hela Värmlands Kjell Åke i Myra, säger producenten Peter Besterman

Babben Larsson är Gotlands stora stolthet som i år firar 30 år som artist och skådespelare. Som bekant har hon under åren medverkat i mängder av olika sammanhang från scen till TV och har haft stora succér med sina egna föreställningar. Det senaste året har hon varit programledare för SVT i ”Bäst i Test” samt spelat närmare 100 föreställningar av ”Expedition Babben” där idén är att framträda på orter hon inte tidigare framtätt i.

Thomas Petersson gjorde scendebut redan 1972 i skolpjäsen ”Tusse Trumpen”. Han fick därefter sitt stora genombrott mycket tack vare sin briljanta, knivskarpa och pricksäkra ståupp-komik. Han har ofta setts i TV-program som ”Släng dig i brunnen”, ”Prat i kvadrat” och ”Time Out”. Thomas har även genom åren haft stora framgångar med egna farser runt om i hela landet.

Kjell Åke i Myra brukar kallas ”Världens populäraste Metbäcking” och har under många år roat publiken i och utanför Värmland med sitt fantastiska historieberättande. För några år sedan gjorde Kjell Åke stor succé med sin egen föreställning ”Härifrån till Metbäcken” i regi av Sissela Kyle.

Biljetter finns via www.ticketmaster.se alternativt Scalateatern i Karlstad eller via telefon 054-19 00 80.

Läs mer via: www.besterman.nu

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.