Bild
Nästa artikel
Snart dags för Hymers golfhelg EHG-Open

Snart dags för Hymers golfhelg EHG-Open

NÄRKE

Den 16-18 maj 2019 är det återigen dags Erwin Hymer Group Sverige att ordna en golfhelg för ägare av Bürstner, Carado, Hymer eller Laika. Förhandsanmälan krävs.

Erwin Hymer Group Sverige kommer i år att hålla evenemanget på Lannalodge Golfresort den 17 maj med kringliggande dagar. På plats finns representanter från alla fyra fabrikanterna samt en rad underleverantörer. Det blir greenfee, lunch och ställplats på Lannalodge.

Spelformen är slaggolf A+B klass som spelas med från tee 58 herrar tee 50 damer och det hela drar igång klockan 09 med incheckning senast 30 minuter innan start. Direkt efter spel blir det lunch i restaurangen. På kvällen blir det mingel från klockan 18 och en halvtimme senare ordnas grillning. Det blir maximalt 72 spelare och intresseanmälningarna hanteras i turordning.

Campingen blir Lannalodge Golfresorts ställplats där det finns sju platser med el och det är först till kvarn som gäller. I avgiften på 307 kronor ingår campingplats, greenfee och lunch med ett glas öl eller vin. BBQ-festen ingår inte i avgiften. Maximalt två personer per husbil.

Sista anmälningsdag är den 8 maj 2019 och anmälan måste ske här.
Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.