Bild
Nästa artikel
Snart dags för Sweden Outdoor Festival

Snart dags för Sweden Outdoor Festival

VÄSTERGÖTLAND

För fjärde året arrangeras Sweden Outdoor Festival i Skövde. En aktiv helg på Billingen med spännande prova-på-aktiviteter, SM i utomhusmatlagning, friluftsmässa, föreläsningar, tävlingar och smarrig mat. Den 14-15 september är det dags.

Festivalen bjuder på en massa prova på aktiviteter exempelvis MTB, kajak, flugfiske, klättring, överlevnad, matlagning utomhus, men det arrangeras även föreläsningar om natur, äventyr, upplevelser, överlevnad och mat.

Tävlingen SM i utomhusmatlagning avgörs på lördagen den 17:e och upp till 20 lag kommer att vara med och slåss om titeln. Under tre timmar ska de tillaga en trerättersmeny över öppen eld och med Trangiakök. Tävlingen avgörs av en jury på plats.

"Billingen rollerski" är två rullskidlopp som avgörs, ett kortare mjölksyrekrävande lopp på lördagen och ett längre på söndagen. Det blir även tävlings- eller motionslopp för dig med hund "Hundskolornas lopp".

GPS: N58°24'12", E13°49'05". Här hittar du deras hemsida.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.