Bild
Nästa artikel
Storsjöyran börjar med Yranveckan

Storsjöyran börjar med Yranveckan

JÄMTLAND

Den 26 juli börjar en veckas yra i Östersund, ett evenemang som innehåller hundratals programpunkter. Några av evenemangen arrangerar Yran själv, andra görs av samarbetspartners och programpunkter tillkommer ända till sista stund.

Storsjöyran är en stadsfest som inte liknar någon annan, det hävdar många som besökt den sedan den första gången hölls redan 1963. Men mer rimligt är kanske att räkna 1983 som startpunkten då den blev först med scener och restauranger uppbyggda mitt i ett stadscentrum.

Storsjöyran omgärdas dessutom av världens längsta festvecka, den tio dagar långa Yranveckan som alltid börjar fredagen, veckan före festivalen. Yranveckan bjuder på mängder med underhållning, film, konst, teater, installationer, utställningar och happenings. Och givetvis Krogstråket, de tillfälliga restauranger längs Storsjöns strand som är Yranveckans pulsåder.

På fredag den 26 juli drar evenemanget igång som håller på till söndagen den 3 augusti!

Här hittar du deras hemsida med listor på artister, hålltider och allt spännande som händer!
Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.