Bild
Nästa artikel

TanumStrand fylls med Corvetter 14-16 juni

BOHUSLÄN

Gillar du häftiga bilar ska du bege dig till Grebbestad och TanumStrand lite senare i veckan då närmare 300 Corvetter ställs ut. Ögongodis i kombination med brummande motorer, bjuds det på med start klockan 13 på lördagen.

Club Corvette Swedens årliga sommarmöte arrangeras alltid helgen före midsommar på olika platser runt om i landet.

-Men detta blir faktiskt tredje gången som vi kommer till Grebbestad, vi har abbonerat hela TanumStrand. Det brukar alltid bli väldigt lyckat. Många av våra medlemmar verkligen längtar till den här helgen. Vi har en fantastisk gemenskap och alla älskar vi våra Corvette-bilar, säger Veronica Johnsson, vice ordförande och sommarmötesgeneral från Club Corvette Sweden.

Närmare 500 deltagare, från hela landet, och 300 Corvetter besöker sommarmötesdagarna 14-16 juni. Bland bilarna hittar man allt från klassiker från 1960 till senare modeller från 2018.

- Det kommer finnas många fina bilar att vila ögonen på. Man kan kika hit lite när man vill som utomstående och titta, men på lördagen, från kl. 13, samlas de flesta av bilarna på vår utställning. Då hälsar vi alla hjärltigt välkomna, säger Veronica.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.