Bild
Nästa artikel
Suwalki Eurocamping nr 133

Suwalki Eurocamping nr 133

Europatripp 2018

Första stoppet i Polen på väg söderut från Litauen blir i staden Suwalki där Eurocamping nr 133 ligger intill fotbollsstadion. Här trivdes vi gott tillsammans med en finsk, två holländska och en fransk husbil på det stora gräsfältet.

Suwalki är en mysig liten polsk stad som ligger några mil söder om gränsen till Litauen. Då vi inte har ordnat motorvägsbox för vår tunga husbil väljer vi ”tullfria” vägar och då ligger Suwalki bra till för övernattning.

Campingen skulle kunna kallas för ställplats lika gärna då den är av det enklare sorten vad gäller service-utbudet. Här finns ingen campingbutik eller restaurang och visserligen sitter det en person vid incheckningen men annars är det en ”obemannad känsla”.

Det är dock inte negativt utan faktiskt tvärtom i detta fall då det är så väldigt rent och välskött ändå. Servicehuset har lagom med duschar och toaletter samt en gavel med diskställ. 

Intill campingen finns en fotbollsplan som går att jogga på om man inte är blyg för de stora läktarna runtom. Läget är lugnt med en normalt trafikerad stadsgata utanför staketet. Wifi och all service ingår förutom el som kostar extra men inte mäts.

ACSI Eurocamping nr 133, Suwalki

GPS: 54°05'36.6"N, 22°54'52.2"E

http://osir.suwalki.pl/eurocamping/

Taggar: Resereportage

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.