Bild
Nästa artikel
En camping som ingen annan fyller femtio

En camping som ingen annan fyller femtio

VÄSTERBOTTEN

Mellan Örnsköldsvik och Skellefteå hittar du ett stycke 60-tal som kanske saknar motstycke bland svenska campingar. Tallbackens camping i Vännäs fyller femtio år i år och bjuder på äkta nostalgi.

Efter E12 mot Lycksele, 30 kilometer väster om Umeå, hittar du Vännäs och där finns sedan femtio år campingen Tallbacken. Det är en unik camping som varit i Urban Sandgren och hans familjs ägo sedan den startades 1968 och den bjuder på en nostalgi som man inte trodde man kunde hitta längre.

Här hittar du en äkta mack från en svunnen epok och de av er med några år på nacken kommer att översvallas av minnen och räcker inte det kan det lilla fordonsmuseumet eller lanthandeln spä på lite mer. Det är som en tidsresa där du förflyttas till 50- och 60-talen. 

Hit till den naturskönt belägna campingen söker sig många, även långväga ifrån, och inte sällan är det fullbokat både när det gäller campingtomter och stugor.  Många ser campingen som en plats de inte kan låta bli att återvända till år efter år, både för gemenskapens skull och för att de trivs med den speciella känslan av nostalgi den här campingen erbjuder.

Campingen håller öppet till den 28 september och deras hemsida hittar du här.

Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.