Bild
Nästa artikel
Hemsida för dig som ska besöka Skåne

Hemsida för dig som ska besöka Skåne

SKÅNE

Tourism in Skånes officiella destinationssajt visitskane.com har tilldelats Publishingprisets Grand prix – webb och pris i kategorin Sajter som marknadsför destinationer.

Turismnäringen blir allt viktigare och det märks inte minst genom att allt fler destinationer ordnar påkostade hemsidor med tips om resmål. Även om Skånes hemsida visitskane.com lanserades tidigare har den nu tilldelats Publishingpriset den 5 november.

Motiveringen lyder "För en sajt som väcker längtan, välbehag, glädje och stolthet. För destinationssajten lyder nomineringen För en ambitiös sajt med passande färgskala och ett skickligt urval av användargenererade bilder som andas atmosfär och känsla".

– Vi är oerhört stolta och tacksamma över att få de här prestigefyllda utmärkelserna, det ligger ett hårt arbete bakom av ett team med kreativa kollegor. Vårt mål är att få fler att upptäcka Skåne internationellt och vi tror att mixen av guidande redaktionella artiklar och användargenererade bilder är ett bra sätt att skapa trovärdigt och inspirerande innehåll, säger Heléne Östberg, marknadschef på Tourism in Skåne.

Visitskane.com är ett samarbete mellan Tourism in Skåne och webbyrån Odd Hill.

Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.