Bild
Nästa artikel
Högre publiktak i Dalhalla från 1 juli

Högre publiktak i Dalhalla från 1 juli

NYHETER

Från och med idag den 1 juli genomförs lättnader i restriktioner som regeringen och Folkhälsomyndigheten tagit fram. Steget innebär att publiktaket vid evenemang utomhus nu höjts till 3 000 sittande gäster. För Dalhalla innebär det att man nu öppnar upp sommarens konserter för fler sittande gäster än de 500 som tidigare varit möjligt. 

- Vi är så fantastiskt glada över att nu kunna erbjuda en större publik att återigen få uppleva livemusik i Sveriges vackraste arena igen! Den förtjänar allt annat än att ha tomma stolar, säger Conny Gesar, Verksamhetsansvarig på Dalhalla. Vi vet att många, precis som vi, längtat efter att få återgå till det normala igen. Att gå på konsert är så mycket mer än bara själva musiken. Det är något alldeles extra att uppleva den live tillsammans med många andra i publiken, den stämning som infinner sig under våra konserter i Dalhalla är oslagbar.

För att hålla säkert avstånd i salongen och beroende av sällskapens storlek kommer Dalhallas publikantal att variera. Man vidtar samtidigt flera åtgärder för att genomföra sommarens konserter så tryggt och säkert som möjligt för den gästande publiken.

-  Vi vill också understryka att vi kommer att ha en rad åtgärder för att undvika trängsel bland publiken. Det kommer att vara gott om plats mellan de sittande sällskapen i arenan och vi har exempelvis anpassat serveringsställen och passager för att vara riskfria. För oss är det fortfarande lika viktigt att våra gäster kan känna sig trygga när de besöker oss, säger Samuel Stålhandske, Mat- & dryckesansvarig på Dalhalla.

Onsdag den 7 juli genomförs sommarens första konsert med Stiko Per Larsson, Vilma Flood & Broder Henrik Rapp.
 

Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.