Bild
Nästa artikel

Ny färjelinje till Gotland

NYHETER

Ska du till Gotland? Gotlandsbåten är ett nytt rederi som tar upp kampen om resenärerna och det gör man via priskonkurrens.

I samband med att bokningssidan släpps den 10/1 kl 12, kommer det även finnas över 4000 biljetter för 100 kr att köpa på varje överfart i sommar.

– Det känns fantastiskt att vi tar detta för oss, viktiga steg, säger Julia Bendelin, marknadschef Gotlandsbåten AB. Nu får alla oavsett om man bor på Gotland eller fastlandet samma möjligheter att köpa billiga biljetter till sommaren.

– Sidan som är vår 1.0 variant kommer successivt att byggas ut och få fler funktioner, men efterfrågan att vi skall vara bokningsbara har varit stort, att vi väljer att låta våra kunder få boka personbiljetter och bilplatser redan nu.

Resan mellan Västervik och Visby beräknas ta ca 3 timmar och 15 minuter. Under högsäsong kommer det vara 2 rundturer per dag. Klockan 8 och 16 från Västervik samt kl. 12 och 20 från Visby.

Det kommer även att säljas endagsturer som ger resenärer möjlighet att åka till Visby över dagen.

Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.