Bild
Nästa artikel
Restips: Naturnära Granö Beckasin

Restips: Naturnära Granö Beckasin

VÄSTERBOTTEN

Är du på jakt efter den där speciella campingen som erbjuder det som ingen annan kan ordna? Varför inte Granö Beckasin som har både flottfärd, älgsafari, skogslära och fågelskådning på programmet?

Varför inte öppna dina sinnen för att uppleva den norrländska naturen på riktigt nära håll? Mittemellan Umeå och Lycksele efter Blå Vägen ligger Granö Beckasin Lodge. Campingplatsen ligger väldigt vackert placerad med nära till skog och utsikt över Umeälven. Alla husvagnsplatser ligger direkt vid älven och några av platserna har något så unikt som egen brygga i älven.

Utöver det vanliga campinglivet lockar campingen med en rad speciella aktiviteter. Har du till exempel gjort en flottfärd någon gång? Här har du chansen att åka på Umeälven i en egenhändigt byggd flotte över dagen eller under några dagar. Du kan även följa med en jägare på älgjakt eller om du föredrar att åka älgsafari med bil finns även den möjligheten. Örtvandringar och fågelskådningar finns också på menyn. Naturnära och oförglömliga äventyr som dessa blir möjliga vid Granö Beckasin som ligger vid en av Europas sista vildmarker.

Campingen erbjuder naturligtvis alla vanliga faciliteter men jag skjuter inte in mig på det i den här beskrivningen. Är du enbart ute efter en högklassig camping finns otaliga att välja på men vill du ha den där speciella känslan av att ha varit med om ett äventyr blir utbudet klart mer begränsat. Och här är det upplevelserna som står i centrum!

Det finns mängder av spännande aktiviteter eller så njuter du helt på egen hand i den härliga vildmarken.
Var?

Från Umeå väg 92 men vid Vännäs Blå Vägen mot Lycksele.

GPS: N64°14'55", E19°18'31"

Campingen är ansluten till SCR och kräver campingkort. Hemsidan hittar du här.

Här kan du läsa om deras aktivitetsprogram.

Taggar: Restips
Restips: Naturnära Granö Beckasin
Restips: Naturnära Granö Beckasin
Restips: Naturnära Granö Beckasin
Restips: Naturnära Granö Beckasin

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.