Bild
Nästa artikel
Slutsåld Hemester i Dalhalla – Nu släpps ett fåtal datum i juli

Slutsåld Hemester i Dalhalla – Nu släpps ett fåtal datum i juli

DALARNA

Inte en enda Hemester-plats står tom i kalkbrottet i juni månad men nu släpps några datum även i juli. Tillsammans med sitt sällskap har Hemester-gästerna chans att uppleva arenan helt unikt och övernatta med husbil eller husvagn.

Under Hemester-vistelsen övernattar gästerna nere i arenan med sitt ekipage. De har också chansen att utforska den väletablerade Dalhallascenen och artisthuset backstage. Man har också möjlighet att basta och bada i det turkosfärgade vattnet. Hemesterkvällarna avslutas med middag i Dalhallarestaurangen där mat- & dryckesansvarige Samuel Stålhandske tagit fram lokala smakupplevelser. 

- Vi är glada över att ha kunnat erbjuda våra gäster något unikt i Dalhalla under tiden då vi inte kunnat genomföra konserter. Att det dessutom varit så efterfrågat och uppskattat känns fantastiskt. Det har varit lapp på Hemester-luckan, och med det sagt har vi nu släppt upp några datum även i juli, säger Conny Gesar, VD på Rättvik Event i ett pressmeddelande.


Datum: 2, 3, 15, 16, 17, 21 & 25 juli

Plats: Dalhalla, Rättvik

Relaterade länkar

Läs mer om erbjudandet
 
Taggar: Restips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.