Bild
Nästa artikel

3.2014

TIDNINGEN

Nu finns vårt senaste nummer i handeln! Som alltid laddad med flera provkörningar och massor av inspiration. Vi campar vid skidspår i Gästrikland, Dalarna och Bergslagen. Om du ogillar snö kryddar vi med somriga utflyktsmål i Blekinge. Dessutom stort test av surfplattor!

TESTER:
Ny husbil:
Halvintegrerade Hymer Exsis –T 588 är en ”lättviktare” med bra lastförmåga tack vare genomtänkta lösningar. Alkovhusbilen Hobby Siesta A 65 GM Family är en riktig familjefavorit med 6 bäddar och bara 6,2 meter lång. Helintegrerade jubileumsbilen Solifer Finlandia 715 S är fullutrustad från start till ett vettigt pris.

Ny husvagn:
Låt dig fångas av den läckra planlösningen med loungekänsla i nya Knaus Lifestyle 550 LK

Begagnad husbil:
Solifer S-Line 650 från år 2006 med 399 000 kr på prislappen och en bodel byggd av Karmann samt chassi från Volkswagen. Stor sittgrupp och fina köregenskaper!

RESA:
SVERIGE
Camping vid skidspåret i Gästrikland, Dalarna och Bergslagen. Åker du hellre utför är Bjursås ett nära alternativ. Vi har även en härlig guide till somriga utflyktsmål i Blekinge ifall du ogillar snö.
UTOMLANDS
Förra året blev Bergpark i Kassel klassat som världsarv av UNESCO. Vi var där och beundrade den enormt trevliga parken.

TILLBEHÖR:
Fler och fler läser digitalt och ett smidigt tillbehör i fritidsfordonet är surfplattan. Vi testar surfplattorna mot varandra och hittar en vinnare.
BO MOBILT:
En härligt charmig husvagn som inte bara är uppfällbar utan även har en roddbåt som tak. Missa inte artikeln om Fiskars Kotilo.
Med fritidsfordon väntar en värld full av aktiviteter, vi åkte till inspelningen av Antikrundan och hade både varmt kaffe och säng inom räckhåll till skillnad mot alla andra.
TEKNIK Proffsen visar hur ett fukttest på en husvagn utförs. Även tips på förvaring och begköp.   MÄSSEXTRA:
Vi har botaniserat på mässan CMT i Stuttgart. Årets första mässa där massor av spännande nyheter visades!

På länken under "relaterade dokument" finns en PDF som visar närmaste återförsäljare. Listan är grupperad efter postnummer. 


   
Taggar: Aktuellt nummer
3.2014
3.2014
3.2014
3.2014

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.