Bild
Nästa artikel
Läs Husbil & Husvagn i din läsplatta eller telefon

Läs Husbil & Husvagn i din läsplatta eller telefon

Tidningen

Som en midsommarpresent lanserar vi nu vår egen app och bjuder samtidigt på en gratis tidning! Nu kan du läsa Husbil & Husvagn direkt i mobilen eller på din läsplatta och som prenumerant har du tillgång till alla dina tidningar direkt i appen.

Så här gör du för att läsa Husbil & Husvagn digitalt i din smartphone eller på din lästplatta:

1. Ladda ner applikationen Husbil & Husvagn. Antingen söker du i App Store eller Google PlayOm du läser detta på din Android, iPhone eller iPad kan du klicka direkt på den här texten, eller på länken här i högerspalten så tar länken dig vidare till nedladdningen.
2. Installera appen och öppna den.

3. Skapa nu ett konto där dina tidningar kommer att lagras. Att skapa ett konto går snabbt och smidigt, allt som behövs är en epostadress. Klicka på den lilla gubben i högra hörnet och välj "Logga in". Om du redan har ett konto via "Magazine Connect" kan du använda det direkt.

4. Om du är prenumerant klickar du därefter på menyvalet "pappersprenumerant?" för att med kundnummer koppla ihop din prenumeration med den digitala tjänsten. Du kommer hädanefter åt alla dina tidningar via ditt konto, oavsett om du surfar med mobiltelefon eller läsplatta.

Funktioner i appen:

I innehållslistan kan du klicka på respektive artikel för att komma direkt till den artikeln. Överst på skärmen finns också en snabbkoppling till innehållslistan.


När du ser ett plustecken kan du antingen öppna texten i ett läsläge, vilket gör det mer behagligt att läsa långa texter, eller se ett bildspel med fler bilder.

* När du ser ett play-tecken, signalerar det att sidan innehåller ett videoklipp att titta på. 

Vi tar det igen:

Om du surfar från Android, iPhone eller iPad länkas du direkt till nedladdningen av Klassiker-appen om du klickar på den här texten. I dagsläget är applikationen inte kompatibel med Blackberry, Nokia Meego eller Windows Phone.

Tyck till:

Vad tycker du om den digitala tidningen? Kommentera gärna här nedan – vi vill veta vad du tycker! 

Kommentarer

#1
Studentnisse
2013-06-23 10:12

Prenumerera på Ztory så får du Husbil o husvagn, Moped, Vib + en massa andra tidningar utan att prenumerera på papperstidningarna.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.