Bild
Nästa artikel
Resa: Medelhavet

Resa: Medelhavet

TIDNINGEN

En härlig resa söderut i höst eller vårsäsong ger mervärde till ditt fritidsboende! I den här sammanställningen som du kan läsa i telefonen, datorn eller läsplattan får du härlig inspiration om både Spanien, Portugal, Italien och Kroatien!

SPANIEN, Solkusten: Visst är det häftigt med en region som det både är lätt och behagligt att återvända till. Efter många år som populär charterdestination bjuder Costa del Sol fortfarande på en hel del småskalig charm och upptäckariver för husbilister.

SPANIEN, Mallorca: Trots att det är besvärligt att ta husbilen till Mallorca väntar en lång rad upplevelser för dig som verkligen tar steget. Ta bilfärjan från Barcelona och upplev charmen på denna härliga ö vars vår påminner om svensk sommar. 

PORTUGAL, Algarve: Med en fantastisk landsbygd och kustnära leder passar Algarvekusten oss som älskar att vandra. Vi tog en paus från husbilen och gick på åsnevandring med övernattning i stuga.

ITALIEN, Sicilien: Tvärtemot många andra resmål är Sicilien inte bäst i högsäsong. Satsa istället på en vår- eller höstresa och upptäck ett böljande skådespel vid Italiens södra öar. 

KROATIEN:  I hopp om att smita undan högsommarvärmen i Sverige åkte Husbil & Husvagns Maria Andersson till kroatiska kusten vid Adriatiskahavet och fick åska, god mat och mersmak.

Den digitala sammanställningen kan du köpa för 30 kronor
Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.