Bild
Nästa artikel
Resa: Norge, Australien, Sverige

Resa: Norge, Australien, Sverige

TIDNINGEN

Här kommer fler tips om härliga resmål! I den här sammanställningen hittar du 22 sidor med artiklar ur Husbil & Husvagn 1-2016 som du kan läsa i din smartphone, dator eller läsplatta.

NORGE. Lillehammer-regionen i Norge bjuder på en rejäl dos skidglädje. Förutom den stora mängden alpina pister finns mer än 200 mil väl preparerade skidspår. Och det mysigaste campingboendet finner du i idylliska Sjusjøen.

AUSTRALIEN. Djungler, regnskog, savann och stränder. Roadtrains, caintrains och pubar à la Crocodile Dundee. Sträckan mellan Cairns och Sydney är 300 mil och erbjuder mängder av upplevelser.

RÖVERSHAGEN. I Tyskland är stora och söta jordgubbar lättköpta inslag längs landets småvägar. Små säljbord och odlingar finns både här och där. Karls Erlebnis-Dorf är däremot en gårdsbutik av megaformat. Tänk en blandning av Bondens marknad, Skara sommarland och Ullared. 

BLEKINGE, Sverige. Björkenäs Camping kan verkligen beskrivas som idyllisk. Björkenäs ligger i nordöstra hörnet av Blekinge utanför Jämjö och drivs av en samling säsongsboende familjer. Familjer som gör vår korta vistelse extra trevlig. 

SÖDERTÄLJE. Tom Tits Experiment i Södertälje är ett gigantiskt upplevelsecentrum där naturvetenskap står i fokus. Vi åkte dit med en skolklass för att sätta de olika experimentstationerna på prov i praktiken.

BLEKINGE. Ställplats Sandhamn Marine i Blekinges sydöstra hörn var nominerad i tävlingen Årets ställplats för ett par år sedan och kom då tvåa. Här finns allt som kan önskas i form av service och dessutom ett direkt havsläge och restaurang.

 

Så snart din betalning är godkänd får du filen för nedladdning på din skärm, du har tillgång till filen i 90 dagar genom ditt konto här på Motorvärlden. Du får även ett mail med ämnesraden "Ladda ner din fil här" där du kan ladda ner din fil

Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.