Bild
Nästa artikel
Resa: Vackra Halland, Jylland, Rügen

Resa: Vackra Halland, Jylland, Rügen

TIDNINGEN

Här är ytterligare semesterinspiration! Den digitala sammanställningen kan laddas ner i din dator, smartphone eller läsplatta, Artiklar ur Husbil & Husvagn nr 8-2016

HALLAND. Kombinera den somriga campingresan i Halland med trampturer och en rejäl dos spa-njutning. För längs kusten går Sveriges första nationella cykelled. Och husbilsbloggaren Gunilla Strand från Falkenberg lovordar ”hemmalandskapet”.

DANMARK. På södra Jyllands östkust ligger denna camping som med sin 800 meter långa sandstrand gör skäl för sitt namn.

CHRISTIANSFELD – den kristna idealorten. Husbil & Husvagn besöker ett av Unescos världsarv på södra Jylland. En ort som evangeliska brödraförsamlingen byggde på inrådan av kung Kristian VII.

RÜGEN. Nationalparken Jasmund längst nordost på Rügens halvö är en plats som många sett från färjan som går mellan Trelleborg och Sassnitz. Invid sköna bokskogar och branta kalkstensstup finns en härlig ställplats som vi gärna rekommenderar.

Så snart din betalning är godkänd får du filen för nedladdning på din skärm. Du har tillgång till filen i 90 dagar genom ditt konto här på Motorvärlden. Du får även ett mail med ämnesraden "Ladda ned din fil här" där du kan ladda ned din fil.

30,00 kr
Taggar: Tidningen
Resa: Vackra Halland, Jylland, Rügen
Resa: Vackra Halland, Jylland, Rügen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.