Bild
Nästa artikel
Resa: Vestkapp, Sörmlandsleden, Alaska, Tyskland

Resa: Vestkapp, Sörmlandsleden, Alaska, Tyskland

TIDNINGEN

Tips om härliga resmål kan man aldrig få för mycket av! I den här sammanställningen hittar du artiklar ur Husbil & Husvagn 4-2016, 24 sidor. Den digitala filen kan läsas i din smartphone, dator eller läsplatta.

NORGE. Vestkapp är Skandinaviens västligaste punkt. En 500 meter hög klippa över Atlantens vågor vid Stadlandets ökända farvatten. Landskapet liknar Skottland och är lika utsatt för vädrets makter. Men när solen tittar fram och stormen stillnar är det en sagolik plats att uppleva.

SÖRMLANDSLEDEN. Att vandra längs en vandringsled är ett enkelt och smidigt sätt att njuta av vildmarken utan att behöva tänka på navigering. Vi har trampat fram längs Sörmlandsleden där vi även prövade på att övernatta i ett av ledens vindskydd.

ALASKA: Häng med på en drömresa till Alaska. Med utgångspunkt från hamnstaden Anchorage väntar vandringar, flygturer och paddelutflykter, med god chans att skåda både björn och valar i mängd. Och varför inte ta husbilen norrut, mot Nordamerikas högsta berg.

TYSKLAND. För dig som färdas i nordligaste Tyskland nära Östersjön kan ställplatsen i Damp rekommenderas. Från denna toppenplats är det gångavstånd till badorten Damp med badhus och lång sandstrand.

 

Så snart din betalning är godkänd får du filen för nedladdning på din skärm, du har tillgång till filen i 90 dagar genom ditt konto här på Motorvärlden. Du får även ett mail med ämnesraden "Ladda ner din fil här" där du kan ladda ner din fil.


30,00 kr
Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.