Campingen på Oknö ligger naturskönt vid vattnet

Nästa artikel
First Camp tar över campingarna Oknö och Åhus
NYHETER

First Camp tar över campingarna Oknö och Åhus

Publicerad 12 maj 2016 (uppdaterad 12 maj 2016)

Campingen på Oknö ligger naturskönt vid vattnet

First Camp växer och de idag 14 destinationerna utökas med Oknö i Mönsterås, Småland samt Åhus utanför Kristianstad i Skåne. Campingarna förvärvas via köp av den tyska campingaktören Regenbogen AGs svenska dotterbolag. I samband med köpet startas även ett samarbete över landsgränserna.
First Camp tar över ägandet och den praktiska driften av de två campingdestinationerna Oknö och Åhus.

Ett samarbete mellan aktörerna i Sverige respektive Tyskland initieras i och med förvärvet. Med gästnyttan i fokus kommer dessutom flera av First Camps erbjudanden att kunna nyttjas av Regenbogens gäster när de semestrar i Sverige.

Vi är mycket glada över att kunna förstärka vårt erbjudande med ännu fler campingmöjligheter för våra gäster. Vi ser också med spänning fram emot det fortsatta samarbetet och utbytet av erfarenhet, produkter och kunskap med Regenbogen AG som precis som vi brinner för det oslagbara semesteralternativet camping, säger Unni Åström, VD First Camp.

Vi är väldigt nöjda med att First Camp tar över våra svenska anläggningar. Vi ville vara säkra på att de utvecklades av rätt aktör och vi kommer nu inleda ett fördjupat samarbete med First Camp för att kunna erbjuda våra gäster en fantastisk semesterupplevelse i Sverige samtidigt som First Camps gäster kan få del av våra tyska anläggningar, säger Rüdiger Vosshall, VD Regenbogen AG.

Campingen i Åhus

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.