Nästa artikel
Så här läser du Husbil & Husvagn digitalt
Digital tidning

Så här läser du Husbil & Husvagn digitalt

Publicerad 9 april 2014 (uppdaterad 16 oktober 2023)
Som prenumerant kan du läsa Husbil & Husvagn helt gratis direkt i mobilen, på din surfplatta eller på din dator. Du har dessutom tillgång till alla tidningar sedan tidningens start! Läs allt om hur du läser digitalt här.

Som prenumerant på Husbil & Husvagn (oavsett om du tecknat dig för tidningen eller vårt digitala Premium-material) har du också tillgång till att läsa tidningen plus specialutgåvor i våra digitala kanaler. Du kan läsa den på datorn, i mobilen eller på läsplattan och har där tillgång till alla tidningar sedan vi startade. 

Så här gör du:
Det enda som behövs för att kunna läsa Husbil & Husvagn digitalt är ett konto. För att skapa ett konto behövs en e-postadress samt ett lösenord som du väljer själv och sedan använder för att logga in på kontot.

Är du inte prenumerant kan du teckna en prenumeration genom att klicka här.

 

Om du redan är prenumerant:

1. Gå in på www.husbilhusvagn.se/fri
2. Klicka på valfritt omslag
3. Om du inte har skapat något konto väljer du "Jag vill registrera en ny användare" under knappen för logga in. 
4. Skapa konto och verifiera därefter din prenumeration. 
5. Nu har du tillgång till Husbil & Husvagn på datorn, mobilen eller surfplattan. Du använder samma inloggning hela tiden och för alla OK-Förlagets titlar (Vi Bilägare, Klassiker samt Moped – förutsatt att du har en giltig prenumeration på respektive tidning.)

Vill du teckna en prenumeration? Vi har förmånligt kampanj-erbjudande nu!

Support:
Mejla vår support på adressen support@paperton.com om du behöver hjälp, vill du ha hjälp att aktivera din prenumeration anger du prenumerationsnummer, postnummer och mailadress.


 
Vanliga frågor:

Fråga: När jag skapar mitt konto får jag ett felmeddelande. Varför?
Svar: Det kan bero på att prenumerationsnumret eller postnumret inte är korrekt ifyllda. Det kan också bero på att prenumerationen är nytecknad och ännu inte registrerad i vårt system. Om du skapat ett konto tidigare kan också prenumerationsnumret och postnumret vara låsta till det kontot. Ännu en anledning kan vara att du redan har ett konto kopplat till din mailadress.

Fråga: Jag har ett konto på Husbil & Husvagns hemsida för att läsa Premium. Kan jag använda det kontot för att läsa tidningar och tester digitalt?
Svar: Ja, det är samma inloggning som för att läsa vårt Premium-material men det är inte samma konto som du kanske använt för att kommentera eller lägga upp bilder i vårt forum. 

Fråga: Har ni inte en app också? 
Svar: Nej, vi har slutat med uppdateringen av våra enskilda appar. Det betyder att om du redan har en app nedladdad så fungerar den fortsatt, men inga uppdateringar kommer att ske för nya operativsystem eller liknande. Istället hänvisar vi till webbinloggningen enligt ovan.

 

Följ instruktionerna ovan för att skapa kontot. Läs & njut! 

Klicka på "Jag vill registrera..." för att skapa ditt konto första gången.

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.