Bild
Nästa artikel

Så här läser du Husbil & Husvagn digitalt

Digital tidning

Som prenumerant kan du läsa Husbil & Husvagn helt gratis direkt i mobilen, på din surfplatta eller på din dator. Du har dessutom tillgång till alla tidningar sedan tidningens start! Läs allt om hur du läser digitalt här.

Som prenumerant på Husbil & Husvagn (oavsett om du tecknat dig för tidningen eller vårt digitala Premium-material) har du också tillgång till att läsa tidningen plus specialutgåvor i våra digitala kanaler. Du kan läsa den på datorn, i mobilen eller på läsplattan och har där tillgång till alla tidningar sedan vi startade. 

Så här gör du:
Det enda som behövs för att kunna läsa Husbil & Husvagn digitalt är ett konto. För att skapa ett konto behövs en e-postadress samt ett lösenord som du väljer själv och sedan använder för att logga in på kontot.

Är du inte prenumerant kan du teckna en prenumeration genom att klicka här.

 

Läs Husbil & Husvagn på din dator eller mobil som prenumerant (och det är samma inloggning för allt Premium-material på webben): 

1. Gå in på www.husbilhusvagn.se/fri
2. Klicka på valfritt omslag
3. Om du inte har skapat något konto väljer du "Jag vill registrera en ny användare" under knappen för logga in. 
4. Skapa konto och verifiera därefter din prenumeration. 
5. Nu har du tillgång till Husbil & Husvagn på datorn, mobilen eller surfplattan. Du använder samma inloggning hela tiden och för alla OK-Förlagets titlar (Vi Bilägare, Klassiker samt Moped – förutsatt att du har en giltig prenumeration på respektive tidning.)


Vill du teckna en prenumeration? Vi har förmånligt kampanj-erbjudande nu!

Önskar du enbart läsa din tidning digitalt (utan access till Premium-material på webben) kostar en helårsprenumeration 299 kr.
1. Sök efter appen ”Husbil & Husvagn” i App Store eller på Google Play.
2. Klicka på “Prenumerera för 299 kr per 12 månader”, alternativt den utgåva du önskar köpa.
3. Skapa konto och logga in om du önskar prenumerera, för lösnummerköp väljer du den önskade utgåvan.
4. Nu kan du välja om du vill läsa via appen.

Support:
Mejla vår support på adressen support@paperton.com om du behöver hjälp, vill du ha hjälp att aktivera din prenumeration anger du prenumerationsnummer, postnummer och mailadress.


 
Vanliga frågor:

Fråga: När jag skapar mitt konto får jag ett felmeddelande. Varför?
Svar: Det kan bero på att prenumerationsnumret eller postnumret inte är korrekt ifyllda. Det kan också bero på att prenumerationen är nytecknad och ännu inte registrerad i vårt system. Om du skapat ett konto tidigare kan också prenumerationsnumret och postnumret vara låsta till det kontot. Ännu en anledning kan vara att du redan har ett konto kopplat till din mailadress.

Fråga: Jag har ett konto på Husbil & Husvagns hemsida för att läsa Premium. Kan jag använda det kontot för att läsa tidningar och tester digitalt?
Svar: Ja, det är samma inloggning som för att läsa vårt Premium-material men det är inte samma konto som du kanske använt för att kommentera eller lägga upp bilder i vårt forum. 

Följ instruktionerna ovan för att skapa kontot. Läs & njut! 

Taggar: Tidningen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.