Nästa artikel
Så skapar du ditt Premium-konto
Tidningen

Så skapar du ditt Premium-konto

Publicerad 11 juni 2020 (uppdaterad 16 december 2022)
Husbil & Husvagn inför nu ett Premiummedlemskap för att kunna ge dig som läsare ännu mer och bättre material. Så här aktiverar du ditt Premiumkonto, som ingår för dig som prenumererar på tidningen. 

Husbil & husvagn satsar nu allt mer på att ge dig som vill läsa de bästa konsumenttesterna och reseskildringarna kring campinglivet ännu mer material online. Vi har därför skapat vårt Premium-medlemskap – men som också ingår i det fall du prenumererar på vår tryckta tidning. Så här fungerar det i praktiken: 
När du möter en artikel som endast är öppen för läsare med Premium-konto finns två val och det ser ut som nedan:

Är du redan registrerad Premium-kund väljer du helt enkelt ”Logga in” och har du använt tjänsten tidigare i samma webbläsare behöver du inte göra något mer utan loggas in per automatik. Är det en ny webbläsare du använder behöver du ange din mejladress och lösenord.

Är du prenumerant på den tryckta tidningen men inte använt Premium-tjänsten här på webben klickar du istället på ”Jag vill registrera en ny användare” för att skapa ditt konto och koppla ihop det med din prenumeration. 

Du behöver ange mobilnummer och epost när du sätter upp kontot då vi skickar en bekräftelsekod för att verifiera att vi har rätt uppgifter till dig. Det du väljer att bekräfta inloggningen med är också detsamma som du senare använder för inloggningen.

Stäng inte detta fönster under inloggningen. I nästa steg skapar du ett eget lösenord för tjänsten. Detta gör du även i det fall du köper någon av våra tjänster. Detta är kopplat till inloggningen. Betänk att inloggningen för Premium inte är densamma som för att kommentera, de är åtskilda.

Exempel på hur det ser ut när du ska logga in.

Din engångskod för att skapa användaren kommer antingen med SMS eller epost – beroende på vad du väljer. Om du väljer epost, notera att i exempelvis Gmail landar den undre fliken "Uppdateringar".

Därefter får du ange dina uppgifter för att vi ska kunna koppla ihop dig i vårt prenumerationsregister. Observera att när du skriver in postnummer ska det vara utan mellanslag. En liten detalj är att om du har ett dubbelnamn – exempelvis Jan-Erik – som på din prenumerationsavi står utan bindestreck (alltså Jan Erik) så ska du enbart söka på Jan. Detta för att Erik då skrivits in som ett mellannamn och inte del av förnamnet. Detta är en bugg som vi hittat och kommer rätta till.

Förhoppningsvis hittar vi dig direkt...

Om inte får vi försöka på annat sätt.

Om inte får vi försöka på annat sätt.

Har du ingen aktiv prenumeration på vår tryckta tidning väljer du ”läs mer” och får då två olika val.

  • Just nu har vi kampanj på vår nya tjänst Premium där du kan läsa alla artiklar online och dessutom alla tidningar i digital form. Det är en månadsprenumeration som kan sägas upp när som helst. Ingen bindningstid för detta alternativ. 
  • Vill du även ha vår tryckta tidning kan du teckna dig för paketet vi kallar Komplett som ger dig tidningen i tryckt form hem i brevlådan samt tillgång till de tryckta tidningarna i digital form och dessutom allt det material som ligger under Premium. Ett års prenumeration. Ingen förnyelse. 

Läs chefredaktörens ord kring lanseringen av Premium-tjänsten på länken här intill. Det här är en försiktig start men vi kommer öka tempot allt eftersom. Vi hoppas att du kommer ha stor nytta av vår satsning framöver. Välkommen till Husbil & Husvagn Premium!  

Vill du kolla in av våra Premium-artiklar? Kolla exempelvis in någon av dessa: 
Guide: Hyr husbil på semestern
Köket längst fram är en trend som kommit för att stanna i husvagnar 
Vårt bästa tips för dig som drömmer om att övervintra i Spanien 

Problem vid inloggning

Testa alltid innan du kontaktar kundtjänst att logga ut och sedan in igen. Det kan du göra med följande länkar:
Ut: https://www.husbilhusvagn.se/okf_mediaconnect/logout
In: https://www.husbilhusvagn.se/okf_mediaconnect/login

Buggar vi fångat upp som kan ge problem:

  • Om du har problem att hitta din prenumeration, dubbelkolla så att du inte skrivit ditt postnummer med mellanslag.
  • Om du har dubbelnamn kan du testa att enbart söka på första delen av ditt förnamn i kombination med efternamnet. 

Genom att du tecknar dig för Premium är du bland annat med och bidrar till att vi kan utföra objektiva tester på fordon. Tack för ditt stöd!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.