Nästa artikel
Välkommen till Premium-artiklarna
Tidningen

Välkommen till Premium-artiklarna

Publicerad 15 juni 2020 (uppdaterad 24 juni 2020)
Mer bra läsning direkt i telefonen, datorn eller paddan. Bli Premium du med!
Nu erbjuder vi på Husbil & Husvagn alla att på ett enkelt sätt kunna läsa även mer fördjupat material online. Redan nu kan alla som prenumererar läsa alla tidningar digitalt via vår egen app eller online, det ingår utan extra kostnad och det kommer Premium också att göra. 

Vad är då Premium? Det vi gör med Premium är att vi anpassar artiklarna så att de passar bättre att läsa digitalt, du behöver inte zooma in i en artikel så som den ser ut i tidningen. 
Det blir alltså enklare och bekvämare för dig som läsare att ta tillvara på våra fantastiska artiklar. Med Premium tar vi i redaktionen ett avstamp mot att presentera ännu mer material online.

Du får tillgång till allt material som tidigare endast funnits i den tryckta tidningen

Det enskilt viktigaste som ingår i Premiummedlemskapet är tillgång till vårt bästa material, vilket tidigare endast varit tillgängligt i tidningen. Provkörningar av nya och begagnade husbilar och husvagnar är ett givet ämne. Allt från ingående supertester med 3D-skisser till bredare och jämförande översikter finns på menyn.
Resor, ställplatser och campingar är givetvis högintressant det med och vi har massor av information. Nära eller fjärran – vi har det mesta för dig som reser med husbil eller husvagn. Bo mobilt heter ett område som handlar om alla oss som älskar den mobila livsstilen: Vanliga och ovanliga människor berättar om hur just de gör i sin vardag och delar med sig av sina erfarenheter av saker som varför de köpte sin första husbil, var de gillar att åka och mycket, mycket mer.
För dig som inte vill ha en tidning hem i brevlådan är Premium ett extra bra alternativ. Succesivt kommer allt mer material att erbjudas i Premium och du betalar en mindre summa varje månad. Mest för pengarna, det får du som tar vårt erbjudande Komplett, då du även får tidningen direkt hem i brevlådan. 

Vi har just nu ett introduktionserbjudande så att du kan testa Premium till en låg kostnad. Läs mer om vårt erbjudande här! Är du redan prenumerant på vår tryckta tidning ingår Premium och du behöver bara aktivera den. 


Välkommen!
Mikael Galvér, chefredaktör, Husbil & Husvagn
5 snabba steg för att testa Premium

1. Börja med gå in på den här sidan och välj ditt erbjudande.

2. Nu får du välja om du vill bli digital Premiummedlem eller om du vill bli pappersprenumerant.

3. Fyll i dina uppgifter och bekräfta koden du fått till din mobiltelefon. Detta gör vi för din trygghet, för att säkerställa att du är du.

4. När du fyllt i dina betalningsuppgifter är kontot klart att använda och du kan läsa allt vårt Premiummaterial.

Om du redan är tidningsprenumerant ingår allt Premiummaterial. Läs här hur du ska göra för att komma igång och låsa upp de digitala Premiumartiklarna.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.