Nästa artikel
Gratis ställplats på Öland retar
NYHETER

Gratis ställplats på Öland retar

Publicerad 25 maj 2015 (uppdaterad 2 oktober 2019)
Ölands köpstad erbjuder gratis ställplatser men det skulle de inte göra menar kringliggande campingar.

Det är 24kalmar.se som skriver om att Ölands köpstad även i år fortsätter att erbjuda gratis ställplatser, något som retat gallfeber på de näraliggande campingarna som anser att de utsätts för otillbörlig konkurrens.

– Det vi vänder oss emot är inte att de har ställplatser där, utan att det är gratis. Det kostar noll kronor att stå där. Men finns inget i världen som är gratis, någon måste måla linjer, tömma sopor, tillhandahålla el och så vidare, säger Catrin Sörenson, vd på Kronocamping Saxnäs och styrelsemedlem i SCR Svensk Camping till 24kalmar.se

– Jag vill inte ens uttala mig mer i det här. Den börjar flippa ut den här diskussionen, säger Ölands köpstads centrumledare Birgitta Josefsson och hänvisar i stället alla frågor till Ölands köpstads förvaltare C-J Nilsson på P&E Fastighetspartner.

– Jag vill gärna ha konkurrens, men det kan inte vara gratis. När man köper en husbil för en och en halv miljon så har man råd att betala parkeringen. Öland ska välkomna alla och visa var man kan bo, men Öland ska lägga sig platt och säga att det här har vi gratis, säger Catrin Sörenson enligt artikeln som du i sin helhet hittar här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.