Nästa artikel
Köket i fokus för nya Hobby
2016

Köket i fokus för nya Hobby

Publicerad 17 augusti 2015 (uppdaterad 17 augusti 2015)
Hobby Caravan har tagit fasta på att svenskarna tillbringar allt mer tid i köket när 2016 års husvagnsmodeller presenteras. Med ett rymligare kylskåp och nydesignat kök inbjuder vagnarna till matglädje.

2016 års modellprogram av Hobby har bland annat tagit fram flera olika lösningar som ska underlätta i köket. Det nya kylskåpet Super Slim Tower är visserligen smalare än sin föregångare, men rymmer 150 liter. Dessutom tar dörren mindre plats och är försedd med justerbara fack, vilket gör att man får plats med större flaskor.

– Matlagning blir en allt hetare trend i samhället och med våra nyheter får husvagnsägarna ännu större möjligheter att både förvara och tillreda sina rätter på semestern, säger Mats Svensson, vd på Hobby Caravan.

För att göra mer plats att jobba i köket har alla vagnar utrustats med en ny, längre spis/kökshäll. Spisdelen har tre lågor som tänds elektriskt.

2016 gör också 620 CL Prestige sin debut. Innanför dörren finns ett stort och rymligt vinkelkök där man har gott om plats för att laga mat. 

En helt ny modellserie kommer också att se sitt ljus. Det är De Luxe Edition, som med bland annat trädetaljer och matchande klädsel i ljus björk samt integrerade ljusslingor skiljer sig inredningsmässigt från systerserien De Luxe. En utvändig nyhet i 2016 års modellprogram är nya rangeringshandtag i krom.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.