Nästa artikel
Nytt ställe att hyra på hos Rent and Travel
NYHETER

Nytt ställe att hyra på hos Rent and Travel

Publicerad 6 juni 2019 (uppdaterad 6 juni 2019)
Den i Sverige nyligen lanserade kedjan för uthyrning av husbilar, Rent and Travel, lägger nu ytterligare ett uthyrningsställe till sin kedja. Det är Knivsta Motor som nu tillkommit! Bakom kedjan står Bergholms och Knaus Tabbert Group.

För ungefär två månader sedan skrev vi om det internationella uthyrningskoncept som Bergholms och Knaus Tabbert Group gemensamt står bakom här i Sverige. I och med samarbetet över nationsgränserna har Rent and Travel redan fått ett stort intresse från tyska turister som vill semestra med husbil men inte köra långa transportsträckor. Det finns även en allt större grupp som av praktiska skäl inte har möjlighet att själva äga en husbil eller de som vill prova på det semestersätt som blivit allt mer populärt de senaste åren. Vidare ska den egna bilen kunna parkeras där man hyr husbilen för att det ska bli så enkelt som möjligt att få åtkomst till husbilen.

Redan då stod det klart att kedjan snabbt skulle satsa på att expandera och nu är det dags för Knivsta Motor strax norr om Stockholm att bli ansluten.

Här hittar du deras hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.