Nästa artikel
Swecamp börjar leverera färdiga matkassar
NYHETER

Swecamp börjar leverera färdiga matkassar

Publicerad 18 februari 2016 (uppdaterad 19 februari 2016)
Företaget Middagsfrid och Swecamp inleder ett samarbete och börjar att leverera färdiga matkassar även till Swecamps campinganläggningar. Först ut är Flottsbro.

Middagsfrid inleder ett samarbete med Swecamp och i ett första steg kommer Swecamps gäster på Flottsbro, i Huddinge, att kunna beställa Middagsfrids kassar direkt till anläggningen. Därefter är planen att rulla ut erbjudandet till Swecamps övriga anläggningar i Sverige.

- Hittills har vi i huvudsak haft fokus på vardagsmat, men maten är ju en viktig del även under semestern. Vi ser fram emot att kunna inspirera människor till att äta gott och hälsosamt mat även under den tiden. Att det just är Swecamp vi inleder samarbetet med känns extra roligt, då anläggningarna precis som vi säljer upplevelser. I vårt fall kulinariska och i deras fall semesterupplevelser, säger Martina Nyman, marknadschef på Middagsfrid.  

- Till en början kan matkassen beställas till Flottsbro i Huddinge men inom snar framtid hoppas vi kunna erbjuda matkassar till alla Swecamps anläggningar. Det är en service vi ser fram emot att erbjuda våra gäster, oavsett om man bor hos oss när man reser i tjänsten eller under semestern, säger Emma Hermansson kommunikatör för Swecamp.

Beställningen av någon av de sex tillgängliga matkassarna ska göras senast söndagen en vecka innan ankomst och levereras måndagar.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.