Nästa artikel
Verkstad sålde husvagn som skulle repareras
NYHETER

Verkstad sålde husvagn som skulle repareras

Publicerad 17 mars 2016 (uppdaterad 17 mars 2016)
Ett tragiskt fall av påstått bedrägeri har drabbat en husvagnsägare i Säffle. Den husvagn han lämnade in för reparation såldes och verkstaden lade ner verksamheten. Allt har resulterat i en polisanmälan.
Det är Värmlands Folkblad som har tagit del av en polisanmälan där en husvagnsägare ville få sin husvagn reparerad. Enligt anmälan lämnades husvagnen in till verkstaden redan i december 2014 men den lämnades dock aldrig tillbaka till ägaren.

Ägaren ska enligt anmälan ha begärt att få tillbaka husvagnen vid flera tillfällen men till slut fick han beskedet när han ringde verkstaden att verkstadsägaren sålt både verkstad och husvagn innan denne slängde på luren. 

Om bilregistrets rutiner följts och registreringsbeviset inte förvarats i fordonet är det inte möjligt för i detta fall verkstaden att byta ägare på husvagnen vilket kan skapa ytterligare problem, något som alla bör tänka på. Se registreringsbeviset som en värdehandling! Hur det var i just detta fall förtäljer inte artikeln i Värmlands Folkblad.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.