Bild
Nästa artikel

Webbkurs: Att köpa husbil

WEBBKURS

Är du intresserad av att köpa en husbil? Eller kan du tänka dig att bli det? Då har vi något som kan hjälpa dig att hitta rätt – Webbkursen: Att köpa husbil.

Vi på tidningen Husbil & Husvagn har satt samman en kurs till dig som är nyfiken och funderar på att köpa husbil. I vår webbkurs Att köpa husbil får du all information snyggt och lättförståeligt paketerat, vilket bådar för ett mer genomtänkt husbilsköp när du väl slår till, oavsett om det är en ny eller begagnad bil du vill ha.

Att hitta rätt i dagens djungel av husbilar är inte helt lätt. Vi visar skillnaderna mellan olika varianter, för- och nackdelar, samt uppmärksammar dig på saker du bör tänka på innan köpet.
 
Med webbkursen Att köpa husbil vill vi hjälpa dig som är på jakt efter en ny husbil att hitta rätt och göra ett bra köp.

Webbkursen ger dig:

  • Konkreta tips
  • Kunskap om begrepp, planlösningar, teknik
  • Checklista vid köp av begagnad husbil
  • Lättförståelig information
  • Den kunskap du behöver för ett lyckat köp!

20172004103048.jpeg?itok=1m4iFYO5

VINNARE AV WEBBKURSEN

Per Ekström
Motivering: Inom 1-2 år, tänker jag och min sambo köpa husbil. Då är av vikt att kunna så mycket som möjligt om hur vi går bäst till väga.

Peter Turesson
Motivering: Jag har kört husvagn i 12 år och vill nu byta till husbil. Vi behöver konkreta tips på vad man ska tänka på vid köp av husbil.

Andréas Ek
Motivering: Har nyligen köpt en begagnad husbil och vill vara säker på att jag tänkt på allt!

Inbjudan till kursen skickas via mejl till respektive vinnare.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.