Bild
Nästa artikel

Kabe firar 60 om 6 dagar, var med och festa

NYHETER

Nu kan du boka in dig på Kabes 60-årsjubileum som hålls helgen 17-20 augusti vid Elmia. Premiärvisning av 2018 års modeller och artister kommer att förgylla evenemanget men den officiella högtidsdagen är lördagen den 19:e!

2017 är det 60 år sedan Kurt Blomqvist byggde sin första husvagn i småländska Tenhult och lade grunden till dagens Kabe. Kabe skriver att det har varit 60 fantastiska år och att de hoppas att du som är Kabe-ägare vill vara med och fira detta tillsammans med dem!

17-20 augusti har de hyrt hela Elmia i Jönköping och anordnar en hejdundrande jubileumsfest för alla Kabe-vänner. Var du med för tio år sedan, när de fyllde 50, kanske du minns känslan och gemenskapen när hela det stora Elmia-fältet fylldes av rödvita husvagnar och husbilar skriver Kabe. Nu är det dags igen!

I programmet, som du hittar via länken här, hittar du all viktig information och länk till bokningen. Kabes återförsäljare står också till tjänst med detaljerad information.

Vad händer den 17-20 augusti på Kabe-festen?

Kom med din egen Kabe-husvagn eller Kabe-husbil och fira jubileumshelgen. Tillsammans skapar deltagarna världens största Kabe-uppställningsplats!

Tjuvstart innan höstens mässor med en exklusiv visning av Kabes alla nyheter inför 2018. Lokala återförsäljare är på plats och har mässerbjudanden.

Fabriksvisning i Kabes husvagns- och husbilfabriker i Tenhult.

Mat, artister och underhållning

Festligheterna börjar redan på torsdagskvällen den 17 augusti när området öppnas för inkörning och deltagarna samlas för After Work-häng med DJ och Charlotte Perrelli på scenen. På fredagen körs en fartfylld show och kvällen fortsätter med standup-comedy, DJ och livemusik. Kabes officiella jubileumsdag är lördagen 19 augusti. Ladda för en fantastisk fest med jubileumsmiddag, underhållning och dans till populära Barbados. Kvällen avslutas med ett färgsprakande jubileumsfyrverkeri.