Nästa artikel
Adria, Kabe och Peugeot i samarbete
NYHETER

Adria, Kabe och Peugeot i samarbete

Publicerad 1 april 2016 (uppdaterad 5 april 2016)
Igår släppte Kabe nyheten om att de köper en fjärdedel av Adria och idag släppte Peugeot nyheten om sin uppdaterade modellserie Expert. Men det finns mer runt hörnet! Läs vårt aprilskämt år 2016 men denna ingress är dock korrekt!
Igår rapporterades det om att Kabe är intresserade av att köpa in sig i Adria via ett bud på en del av moderbolaget Protej. Frågan är om ett samarbete redan har påbörjats? Husbil & Husvagn lyckades nämligen  smygfota dessa bilder på ett unikt fordon som är hela 420 centimeter brett vilket är betydligt mer än de 250 centimeter de bredaste bilarna är idag.

Bilen uppges vara baserad på ett ännu topphemligt chassi från Peugot. Att det är ett samarbete är inget som det sticks under stol med:

Loggan Kadria är en elegant och modern sammanslagning av just Kabe och Adria. Det ryktas även att det pågår ett intensivt lobbyarbete på EU nivå med syfte att bredda alla befintliga vägar i EU området till 15 meter.

Spännande!

April, april! Någon 4,5 meter bred husbil finns inte ens på ritbordet. Däremot är det korrekt att Kabe lagt ett bud på Adria och att Peugeot har en uppdaterad Expert som kan komma att bli bas för husbilar. Läs mer om dessa riktiga nyheter!

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.