Bild
Nästa artikel
Lucka 13 i vår adventskalender

Lucka 13 i vår adventskalender

ADVENTSKALENDER

Nedräkningen fortsätter! Vi bjuder dagligen på en överraskning fram till jul. Det kan vara våra mest lästa artiklar, roliga videor och något som får dig att glömma julstressen och vinterns väder. Se vad som döljer sig bakom vår trettonde lucka.

VINNARE ÅRETS STÄLLPLATS 2016

Tävlingen Årets ställplats 2016 avgjordes på Elmiamässan i september. Antalet röster blev något fler än tidigare år och grattis säger vi till vinnaren!
 

Varje år i september avgörs vår tävling Årets ställplats som för varje år får större och större spridning bland ställplatsägarna.

I år vann Karlskrona stadsmarina tävlingen med 39 procent av rösterna, vilket är tre procent mer än förra årets vinnare.

Den vinnande ställplatsen ligger direkt till vänster när man kommer åkande in mot Karlskrona. Tidigare år har platsen haft 24 platser men utökade till det dubbla inför årets sommarsäsong.

Vi ringer upp Klas Hjärtstam som är ansvarig för ställplatsen och gratulerar till vinsten.
– Tack så mycket, vad roligt! Vi försöker hela tiden möta efterfrågan på platser och det är anledningen till att vi har utökat antalet platser till sommarsäsongen i år. Inför nästa år hoppas vi att de blir bättre utmarkerade. Dessutom ska vi förbättra wi-fi så att det går att komma åt nätet även inne i husbilarna.
– Inför förra årets säsong stod även vårt nya servicehus klart
, berättar Klas.

Husbil & Husvagn säger än en gång grattis till Karlskrona stadsmarina samt till de övriga nominerade ställplatserna. Här nedan ser ni resultatet från årets röstning.
 
Årets resultat
1. Karlskrona (37 %)
2. Mariestad (29 %)
3. Västerås (18 %)
4. Söderhamn (12 %)
5. Ystad (8 %)

Karlskrona stadsmarina, Blekinge 

48 platser varav 24 med el, centralt i Karlskrona, nära gästhamnen. Kostnad: 180 kronor per dygn inklusive el. 150 kr utan el. Övrigt: WC, dusch, bastu och tvättstuga finns. Gångavstånd till stadskärna. Marinmuseum, mataffär och restauranger. Wi-fi i hamnen och på hamnkontoret. Kontakt: 0766-209250. Faciliteter: El, färskvatten, sopkärl, wi-fi, grillplats, wc, hwc
GPS: N56°09’56” E15°35’38”

Taggar: Dagens tips

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.