Nästa artikel
2014: SoliferPolar i ny organisation
IMPORTÖR

2014: SoliferPolar i ny organisation

Publicerad 26 augusti 2013 (uppdaterad 26 augusti 2013)
I och med en omorganisation av den Skandinaviska marknaden får Polar även ansvaret för de norska och finska marknaderna. Bolaget byter samtidigt namn till SoliferPolar Scandinavia AB. Härigenom hoppas bolaget på att dra nytta av den större marknad man jobbar inom.

Magnus Wetterö kommer att ha det övergripande ansvaret för Norge och Finland. Han är samtidigt ansvarig för tillbehörsgrossisten Movera Scandinavia AB.

- I mitt arbete med att utveckla Movera, inte bara i Sverige utan även på de norska och finska marknaderna, ser jag det som en bonus och mycket inspirerande att samtidigt arbeta med Polar och Solifer i dessa båda länder. Detta gör att vi kan skapa ytterligare synergier både inom organisationen och för de norska och finska återförsäljarna, säger Magnus Wetterö, ansvarig för Solifer och Polar i Norge och Finland.

Sedan oktober 2012 ingår Solifer och Polars marknads- och försäljningsavdelning i samma koncern som Bürstner, Niesmann+Bischoff och Movera. Produktionen av Polars och Solifers produkter sker i Dorotea.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.