Bild
Nästa artikel
Ann-Christine vann höstens Fototävling!

Ann-Christine vann höstens Fototävling!

Fotade rondellen som fick flest röster.

Det blev jämn kamp mellan flera av fotobidragen i vår Rondelltävling. Till slut stod det dock klart att bilden på rondellen med de glada maskrosorna, fotad i City Syd i Trondheim, blev läsarnas favorit.

Fotograf är Ann-Christine Carlsson, Frösön, och hon vinner nu en superduper kamera från, Sony, den nya systemkameran NEX-3 som båda tar stillbilder och rörliga bilder. Kameran är ultrakompakt och därmed perfekt att ha med sig på resan, i handskfacket och i handväskan. Kamerans värde är cirka 6 500 kronor.

Stort grattis Ann-Christine! Kameran kommer med posten.
 
Tvåa i tävlingen blev rondell nr 9; Rondell som kolonilott i Spånga, fotad av Jens Andersson. Trea i tävlingen blev rondell nr 5; Rondell i Gränna, fotad av Adina Harrysson. Grattis säger vi till er också, starkt jobbat!
 
Tur har också Göran Falk i Borlänge, han röstade i tävlingen och föräras härmed ett års gratis prenumeration av Husbil & Husvagn som tack för insatsen!
Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Kerstin Palm
2010-10-30 18:19

Vem blev tvåa och trea?Vem vann prenumerationen?
Kerstin

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.