Bild
Nästa artikel
Catwalken nästa för Eura Mobil?

Catwalken nästa för Eura Mobil?

CS2014

Med kuddar av siden och bedårande gardiner vill Eura Mobil locka kunderna. Kolla in en bil med lyxfeeling.

Eura Mobil presenterar en specialmodell i samarbete med den schweiziska textilfabrikören Christian Fischbacher vilket är ett företag som funnits i över tvåhundra år och är baserade i Sankt Gallen.
 
I modellpresentationen talas det om Haute Couture vilket betyder skräddarsytt och den känslan förmedlar verkligen textilierna i den bil vi tar en titt i. Stickat, siden, råsiden och guldglänsande ytor är ovanliga material i husbilar och husvagnar. Till det yttre är bilen ganska diskret ornamenterad med undantag från modellens namn, Edition Christian Fischbacher, som står skriver med stora bokstäver på båda sidor av bilen. I de silvergrå dekalerna anas sirligt slingrade blommor som framträder tydligare på nära håll.
 
Bilen är i grund och botten en Integra line 720 QB som har queenbed bak och separat hygienutrymme mitt i bilen. Köket är snarare böjt än vinkelformat och sittgruppen har en L-soffa, en ganska bred sidosoffa vid entrén samt ett pelarbord i mitten. I skrivande stund är det inte klart om bilen kommer att visas på Elmia Husvagn och Husbil 2014.

Taggar: Hem, Nyheter, Eura Mobil

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.