Nästa artikel
Catwalken nästa för Eura Mobil?
CS2014

Catwalken nästa för Eura Mobil?

Publicerad 5 september 2014 (uppdaterad 5 september 2014)
Med kuddar av siden och bedårande gardiner vill Eura Mobil locka kunderna. Kolla in en bil med lyxfeeling.

Eura Mobil presenterar en specialmodell i samarbete med den schweiziska textilfabrikören Christian Fischbacher vilket är ett företag som funnits i över tvåhundra år och är baserade i Sankt Gallen.
 
I modellpresentationen talas det om Haute Couture vilket betyder skräddarsytt och den känslan förmedlar verkligen textilierna i den bil vi tar en titt i. Stickat, siden, råsiden och guldglänsande ytor är ovanliga material i husbilar och husvagnar. Till det yttre är bilen ganska diskret ornamenterad med undantag från modellens namn, Edition Christian Fischbacher, som står skriver med stora bokstäver på båda sidor av bilen. I de silvergrå dekalerna anas sirligt slingrade blommor som framträder tydligare på nära håll.
 
Bilen är i grund och botten en Integra line 720 QB som har queenbed bak och separat hygienutrymme mitt i bilen. Köket är snarare böjt än vinkelformat och sittgruppen har en L-soffa, en ganska bred sidosoffa vid entrén samt ett pelarbord i mitten. I skrivande stund är det inte klart om bilen kommer att visas på Elmia Husvagn och Husbil 2014.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.