Bild
Nästa artikel
Du följer väl med?

Du följer väl med?

WEBBEN

Du följer väl med oss nu när vi uppdaterar hemsidan dagligen? Vi lägger ut nyheter flera gånger om dagen så det lönar sig att titta in då och då, varför inte varje dag så du inte missar någon godbit?

Självklart är vi tacksamma för kommentarer och tilltyckanden, engagemang från dig som läser är det bästa vi vet.

Det vi kan se är att antalet besökare växer snabbt, faktiskt över våra förväntningar, och sådant känns alltid uppmuntrande.

Du följde väl med oss på Elmimässan? Därifrån har du både nyheter och inslag från livet runt omkring mässan. Kolla exempelvis in bilderna från Oktoberfesten eller hur det såg ut när vi gick runt bland de 3000 mobila boenden som samlats utanför hallarna. För att göra det enklare finns numer en egen länk på startsidan där du hittar allt vi lagt ut om och från Elmia-mässan.

Även vår blogg är aktiv och där hittar du åtminstone ett nytt inlägg per vecka.

Det är självklart för mig som nybliven webbredaktör att du ska känna dig både välinformerad och välkommen när du kikar in här och det vill jag att du gör ofta!

Har du tips om något du vill att jag tar upp så mailar du mig på pelle.kjorling@husbilhusvagn.se.

Skulle du vilja köpa någon tidigare utgåva av tidningen hittar du det här, eller så klickar du på länken på förstasidan. Har du ännu inte blivit prenumerant så klickar du enklast här och är du snabb hinner du ta del av vårt specialerbjudande.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Zeppoo
2013-09-21 07:49

Det blir intressant att läsa nyheter varje dag.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.