Bild
Nästa artikel
Hobby får förstapris av journalister

Hobby får förstapris av journalister

HOBBY

Hobby Premium Van har tilldelats första pris i en tävling där 14 stora europeiska tidningar, däribland Husbil&Husvagn, utgör jury.

Hobby triumferar med en topplacering i en europeisk tävling.

Hobby Premium Van tilldelades en förstaplats av europeiska journalister i "European Innovation Award 2013". Vid valet deltog redaktörerna från14 stora europeiska husbilstidningar och Premium Van från Hobby fick flest poäng av experterna på grund av dess kompakta och innovativa konstruktion.

De motiverade förstaplatsen för Premium Van från Hobby på grund av dess bekvämlighet och samtidiga smidighet i storstadstrafik med orden "attraktiv design och modern inredning med små dimensioner."

För dig som är intresserad av Hobby Premium Van finns ett test av den Renaultbaserade husbilen i nummer 10 2012 och i nummer 8 2013 test av en bil ur serien Hobby Premium Drive som är Fiatbaserad och snäppet större. Tidningarna kan beställas här på webben.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
tommyedling
2013-09-19 17:04

Ett FEL >>> Fel motor i bara,,skulle varit Fiat ,därför nej från mej.

#2
Bvisser
2013-09-19 22:30

Vill du ha en Hobby Premium med Fiatmotor finns ju Premium Drive. Men de är väl lite bredare tror jag.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.