Bild
Nästa artikel
Hobbys Hårdrocksvagn!

Hobbys Hårdrocksvagn!

CS2014

I den här husvagnen finns allt för en modern hårdrockare: Storbilskärm, tv-spel, gitarrställ, massiv ljudanläggning och mycket mer.

Wacken är Tysklands största hårdrocksfestival som 2014 gick av stapeln i månadsskiftet mellan juli och augusti. I samarbete med festivalen gav Hobby några av sina unga lärlingar uppdraget att designa den ultimata festivalvagnen med hänsyn tagna till de behov en hårdrockare har. Vagnen stod uppställd inne på konsertområdet för beskådan och samtidigt påbörjades en auktion på Ebay, som fungerar som Tradera, där vagnen kan såldes till högstbjudande.
 
Auktionen slutade 18:07 den 7 september 2014 och den klubbade summan går till välgörenhetsorganisationen the Wacken foundation som stöder unga hårdrock och metall band. Vagnen som heter Hobby Premium 560 W:O:A  köptes av budgivaren -***k ( ja det stämmer) för 36 500 Euro. Det kan jämföras med grundpriset för en Hobby Premium 560 CFe som i Tyskland är ungefär 24 000 Euro.
 
Här är auktionen: http://www.ebay.de/itm/Hobby-Caravan-im-W-O-A-Design-/281424414611?pt=DE_Auto_Motorrad_Fahrzeuge_Wohnmobile_wagen&hash=item418633c793

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.