Bild
Nästa artikel
Ikea tror på husbilsbranschen

Ikea tror på husbilsbranschen

Investerar i marknadsaktör.

Inter IKEA Investments blir ny huvudägare i Forsbergs Fritidscenter, en av Sveriges största försäljare av husbilar.

– Marknaden för husbilar uppvisar en historiskt stark tillväxt, en trend som förväntas fortsätta kommande år. Många personer i åldersgruppen 50+ ser husbilen som ett alternativ till mer krävande och kostsamma fritidsintressen som båt eller permanent fritidsboende, säger Henrik Jonsson, VD Inter IKEA Investments. Forsbergs är ett välskött bolag med långa kundrelationer, starka varumärken och duktiga medarbetare som vi ser fram emot att arbeta tillsammans med.

Forsbergs grundare, Christian och Mathias Forsberg, arbetar kvar i bolaget och kvarstår även som delägare.

– Genom affären får vi en stark och erfaren samarbetspartner som kommer att stödja oss i bolagets framtida expansion, säger Christian och Mathias Forsberg.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
KABE-RO
2011-06-07 19:23

Vi får väl hoppas att dom inte tar efter Ikea åch säljer bilarna i paket så kunderna får sätta ihop dem hemma iofs en trevlig hobby.

#2
Nöjd Frankia
2011-06-10 22:43

Jag håller med Kabe-Ro ... skulle inte vilja köpa en Frankia i "montera själv" paket.
För mig är Forsbergs = kvalitet o god standard
Har alltid blivit väl bemött hos Forsbergs och jag hoppas på det även i fortsättningen.

#3
Maria Andersson
2011-06-15 10:10

Haha, vilken grej om bilarna kom i platta paket. =) Däremot så kanske man kan hoppas på nya fiffiga inredningslösningar.

#4
Svartvitt
2011-06-15 11:50

Det handlar bara om Ikeas investmentbolag och har iinget med husbilar att göra.Hur många handlare och tillverkare ägs inte av pengabolag?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.