Bild
Nästa artikel
Just nu på Elmia - nya svenskbyggda Polarbilen

Just nu på Elmia - nya svenskbyggda Polarbilen

Dag 1 Elmia Husvagn Husbil 2010

En av de stora nyheterna på årets Elmia Husvagn Husbil är denna svenskbyggda alkovbil, Polar Multi 800, som just nu visas i hall D i SoliferPolars monter, är specialanpssad för hästtransport men bilen ska även kunna användas till transport av motorsportfordon. Doroteabaserade SoliferPolar har byggt husbilen medan UmeSläp har utformat hästdelen. Den sistnämnda har plats för två hästar. Lastutrymmet är med andra ord rejält tilltaget - både framför hästbåset och på bilens utsida bakom hjulhusen. Interiört finns dubbebädd i alkovbilens keps, Dessutom ett stort ljusinsläpp i alkovens tak. Sittgruppen med matbord och två soffor är bäddbar till ytterligare en bädd. Köket är förhållandevis litet men funktionellt. Samma sak gäller för toaletten.

Just nu på Elmia - nya svenskbyggda Polarbilen

Kommentarer

#1
Petter eriksson
2010-09-09 15:45

Helt fantastiskt att polar byggt en husbil.
Mycket fin skapelse , hoppas den kommer med fler varianter så man kan banta ner lastutrymmet och få mer bodel.

#2
Uffe
2010-09-13 21:06

Snyggt bygge även om kusar inte ingår i min livsstil. Alkoven har snygga linjer, vilket inte brukar vara fallet på alkovbilar.
Dra ned lastutrymmet och bygg rejäl sovadelning såväl bak som över alkov så kan man som familjefar börja planera

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.