Bild
Nästa artikel
Kabeklubbens årsmöte

Kabeklubbens årsmöte

Hem

Grillning, knytkalas och bussutflykt. Det är en del av schemat på Kabes vårträff som äger rum 2-5 juni i år. Allting går av stapeln klockan 12 på torsdagen och sedan skall klubben ha en helg med varierade aktiviteter, huvudsyftet är det årliga mötet. Årsmötet äger alltid rum runt Kristi Himmelfärd och det som ska beslutas i år är till exempel poster i styrelsen och medlemsavgifter. Motioner är dessutom varmt välkomna. Vice ordförande Leif Olsson säger att klubben nu är uppe i cirka 250 medlemmar, en siffra som han känner sig nöjd med.

 - Vi strävar inte efter att vara så stora som möjligt, utan vi vill ha plats för alla som är medlemmar på våra träffar. Vi jagar inte medlemmar utan vi tar till vara på dem som kommer till oss. Vi har en monter på Elmiamässan, men annars så syns vi i huvudsak för dem som köper en Kabe-husbil.

Taggar: Hem, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.