Bild
Nästa artikel
Mobile Living Group

Mobile Living Group

MARKNAD

Mobile Living Group samlar agenturerna för Polar, Solifer, Bürstner, Niesmann+Bischoff och Movera under ett och samma tak. Kunden får nära till sin återförsäljare och kan där välja från ett större sortiment.

Mobile Living Group är samlingsnamnet för de agenturer som ansvarar för importverksamheten av Bürstner och Niesmann+Bischoff i Sverige och Polar, Solifer och Movera i Skandinavien. Från huvudkontoret i Vadstena och kontor i Norge och Finland drivs marknadsföringen och försäljningen av några av marknadens största varumärken inom mobilt boende. Mobile Living Groups försäljning spänner från husvagnar och husbilar till ett stort sortiment av tillbehör och marknadens mest omfattande reservdelslager.

Vi har byggt upp en stabil kedja från producentled via oss som agentur till återförsäljare och slutkonsument. Våra många olika varumärken skapar dessutom flera kontaktytor som resulterar i en ovärderlig lyhördhet gentemot marknaden. En bra koll på omvärlden innebär dessutom att vi blir ännu mer flexibla och lättrörliga, säger Magnus Wetterö, ansvarig för utvecklingen av Mobile Living Group AB.

Mobile Living Group verkar över landgränserna i hela Skandinavien vilket skapar ett nät bestående av cirka 120 återförsäljare. En av många fördelar för kunden är den förbättrade logistik som återförsäljarna bidrar till och som innebär kortare avstånd mellan kund och återförsäljare. Ytterligare en fördel är det breda produktsortiment som Mobile Living Groups återförsäljare kan erbjuda med Bürstner, Niesmann+Bischoff, Polar och Solifer. Oavsett om det är förstagångsköparen eller veteranen som ska expedieras.

Taggar: Hem, Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.