Bild
Nästa artikel
Ny campinganpassad navigator

Ny campinganpassad navigator

TILLBEHÖR

Garmin lanserar nu Camper 760LMT-D Europe, den första GPS-navigatorn speciellt framtagen för campingsemestern och den gör det lätt att hitta till campingplatser och parkeringsplatser för husbilar och husvagnar.

Navigatorn med en 7-tumsskärm har både välkända Garmin-funktioner och funktioner speciellt framtagna för husvagns- och husbilsförare. Navigatorn kommer till exempel förladdad med detaljerade kartor och kan ta fram skräddarsydda rutter baserade på husvagnens eller husbilens storlek och vikt. Camper 760LMT-D Europe är den enda GPS-navigatorn med en databas från ACSI och MHF.

Camper 760LMT-D Europe har röstaktiverad navigation, Garmin Real Directions™, kostandsfri Lifetime Traffic2 såväl som Active Lane Guidance med talade instruktioner. Med Garmin Smartphone Link3 får du realtidsinformation om vädret och aktuell väginformation. Med Garmins gratisprogram BaseCamp™ är det enkelt för dig att planera din resa, skapa färdrutter och sedan föra över dem till din Camper 760LMT-D Europe för väganvisningar under resan. Camper 760LMT-D Europe premiärvisades på IFA-mässan i Berlin, 6-11 september.

– Camper 760LMT-D Europe kombinerar Garmins navigationsteknik med nya funktioner speciellt framtagna och utformade för förare av husbilar och husvagnar, såsom färdvägar baserade på fordonets storlek och väganvisningar till campingplatser och parkeringar, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

– Camper 760LMT-D Europe låter föraren njuta av friheten med att vara ute med sin husbil eller husvagn, tillsammans med tryggheten av en pålitlig guide.

Garmin Camper760LMT-D Europe beräknas vara tillgänglig i oktober till ett rekommenderat cirkapris på 3 849:-.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
Rickard falk
2013-09-20 16:28

Hoppas den blir bättre än TomTom's camper&caravan som inte ens hittar in till campingarna...

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.