Bild
Nästa artikel
Ny husbilstvätt

Ny husbilstvätt

VÅRD

Att hitta ställen att tvätta sin husbil eller husvagn på kan ställa till bekymmer men nu kan i varje fall ni som bor i Skåne utnyttja en helt ny gör-det-själv anläggning i Malmö som specialanpassats för detta.

Anläggningen hittar du på Stenyxegatan 34 i Malmö och är en gör-det-själv tvätt med tre bås i lämplig storlek för husbilar och husvagnar. Båsen är 4,10 meter i höjd och 12 meter långa och är även utrustade med underspolning. Det finns stege på plats för att kunna komma åt även tak. På anläggningen finns högtryck med rengöringsmedel samt naturborste med schampo. Avfettningsmedlet är av alkalisk typ vilket anses vara skonsamt mot lister vid fönster även om man alltid ska vara försiktig med var man använder högtryck. Mer info hittar du på deras hemsida.

Känner du som läser det här till andra anpassade tvättplatser är vi på redaktionen ivriga att få ta del av din kunskap så kan vi sammanställa denna. Miljöanpassade tvättplatser blir allt viktigare då fler och fler kommuner inför förbud mot tvätt i det fria och vissa kommuner har till och med börjat bötfälla för tvätt utanför avsedda områden.

Taggar: Hem, Nyheter

Kommentarer

#1
tommyedling
2013-08-14 14:29

Detta har jag efterlyst länge.. Men bredden på boxarna kunde varit större. Det gäller att man befinner sig i vindriktningen ,annars blir man tvättad . Så här långt verkar det lovande,. Jag brukar använda lastbilstvättar som har stora hallar.

#2
Tupu
2013-08-18 11:13

Finss det något liknande runt Väsby (norr om Stockholm)? Mvh. Jag som har köpt min fötsta husbil i år

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.